Zoeken

Badr Hari verliest van Rico Verhoeven

21 december 2019 - 23:18 - Sport

©

Badr Hari heeft vanavond zijn gevecht tegen Rico Verhoeven tijdens de Colission 2 in Arnhem verloren. De Marokkaanse kickbokskampioen raakte geblesseerd en moest opgeven.

Hari schreeuwde het uit van de pijn en zou aan zijn scheenbeen gewond zijn. De kickbokser werd op een brancard afgevoerd en kreeg een staande ovatie.

De Marokkaan had in de twee eerste rondes weinig moeite om Verhoeven te overmeesteren. In de derde ronde liep het echter mis en raakte hij bij een draaitrap geblesseerd.

Het langverwacht gevecht vond in een overvolle Gelredome plaats en moest maximaal vijf ronden van drie minuten duren. Het gevecht werd in 180 landen live uitgezonden.

Verhoeven verklaarde na zijn overwinning: "Nee, dit is niet over. Zeker niet". Hij vervolgde: "Wat we hier samen hebben neergezet is prachtig. Laten we nu even verder kijken dan Team Badr en Team Rico. Vanavond schreven we samen geschiedenis...".

Drie jaar geleden had Hari al moeten opgeven tijdens een gevecht tegen de Nederlandse wereldkampioen vanwege een ernstige armblessure. Hari en Verhoeven wilden niet dat het gevecht zo zou eindigen en hadden elkaar toen een rematch beloofd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team