Zoeken

Badr Hari maakt zich klaar voor derde gevecht tegen Rico Verhoeven

24 december 2019 - 11:00 - Sport

©

Badr Hari heeft zaterdag zijn tweede gevecht tegen Rico Verhoeven verloren vanwege een ernstige enkelblessure. Maar de Marokkaanse kickbokskampioen geeft niet op en maakt zich al klaar voor een derde gevecht tegen de Nederlander.

"Ik wil mijn leger bedanken voor deze ongelooflijke vechtavond. Jullie waren geweldig en ik kan niet beschrijven wat ik voelde toen ik in de ring stapte. Er was een uitzonderlijke sfeer. Het was uniek en ik ben zo trots op jullie.", schreef Hari op sociale media.

De kickbokser vervolgde over het teleurstellende einde van het gevecht. "Jullie kunnen je voorstellen dat ik dit resultaat moeilijk kan accepteren. Ik heb de wereld laten zien dat ik nog steeds de meest dominante vechter in de categorie zwaargewicht ben."

Badr Hari belooft een comeback met een nieuw gevecht tegen Verhoeven, die hij tevens bedankte voor zijn sportieve reactie. "Ik ben er van overtuigd dat ik de titel zal winnen. Ik wil ook @ricoverhoeven bedanken voor zijn voorbeeldige sportiviteit na mijn blessure. Ik kom terug. Wees voorbereid. #BadrArmy"

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team