Zoeken

Badr Hari zoekt medewerkers voor zijn fitnesscentra

26 januari 2023 - 09:00 - Sport

©

Badr Hari zoekt in Marokko naar medewerkers voor zijn fitnesscentrumketen "Punch". Hij heeft een oproep gedaan tot het indienen van kandidaturen.

Badr Hari heeft op zijn Instagram account aangekondigd dat hij een oproep gaat doen voor de werving van trainers, personal trainers, instructeurs, enz. voor zijn sportscholen. Alle sollicitanten wordt verzocht hun sollicitatiebrief te sturen naar het e-mailadres contact@punch.ma en aan te geven naar welke functie zij solliciteren.

Lees ook: "Punch", de nieuwe fitnesscentra van Badr Hari in Marokko

In november vorig jaar had de Marokkaanse kickbokskampioen op hetzelfde sociale netwerk aangekondigd dat hij in 2023 een netwerk van sportscholen genaamd "Punch" zou openen. Hij wil in de komende drie jaar een netwerk van enkele tientallen sportscholen in heel Marokko uitbouwen.

Lees ook: Kickbokser Badr Hari opnieuw de ring in?

"Ik ben volledig eens met de visie van onze Koning Mohammed VI over het potentieel en de toekomst van ons land. Dat heeft mij ertoe aangezet om begin 2023 een netwerk van sportscholen op te richten. Ik doe dit ook omdat sport mij alles heeft gegeven in mijn leven en het tijd is om iets terug te doen voor de sportgemeenschap in ons land," zei hij.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team