Zoeken

Badr Hari op zwaargewichttoernooi Glory verwacht

19 februari 2023 - 10:00 - Sport

©

Kickboksorganisatie Glory zal in december een achtmanstoernooi organiseren voor zwaargewichten. De winnaar van het toernooi zal bijna een half miljoen euro ontvangen. De huidige kampioen, Rico Verhoeven, zal waarschijnlijk niet deelnemen aan het toernooi, in tegenstelling tot Badr Hari.

Hoewel de namen van deelnemers nog niet bekend zijn gemaakt, reageerde Badr Hari alvast enthousiast op het nieuws. "Supergemotiveerd... Eindelijk", schreef de Marokkaanse kampioen op sociale media. Hari kondigde vorig jaar aan dat hij overwoog te stoppen, maar deelde afgelopen weekend een video waarin hij mogelijk hintte op een comeback.

Lees ook: Badr Hari hint op terugkeer in de ring

Jamal Ben Saddik zou in theorie ook kunnen deelnemen aan het toernooi, na het uitdienen van een dopingschorsing van vijftien maanden. Ook de aanwezigheid van Rico Verhoeven is onzeker, vanwege een recente knie-operatie. Daarnaast streeft de Nederlander ernaar om om tien jaar lang Glory-kampioen te blijven, waardoor hij zijn ongeslagen status niet in gevaar zal willen brengen.

Bladna.nl