Zoeken

Nieuwe tegenstander voor Badr Hari

20 september 2023 - 12:00 - Sport

©

Na de verwoestende aardbeving die Marokko in rouw dompelde, besloot Badr Hari op 9 september in Parijs zijn gevecht te annuleren. De Marokkaanse kickbokskampioen heeft nu een nieuwe tegenstander gevonden en zal binnenkort weer de ring instappen.

Badr Hari keert terug naar de ring. Op 7 oktober neemt hij het in het Bulgaarse Bourgas op tegen de Est Uku Jürjendal tijdens Glory 89, aangezien de Brit James McSweeney op die datum niet beschikbaar is. De Marokkaanse vechter zal proberen zich te kwalificeren voor de prestigieuze Glory Grand Prix, een achtmans zwaargewicht toernooi dat in december zal plaatsvinden. De winnaar gaat naar huis met 500.000 dollar.

Lees ook: Aardbeving Marokko: Badr Hari zegt gevecht op Glory 88 af (video)

Badr zou oorspronkelijk de Brit James McSweeney treffen als hoofdgevecht in de Dôme de Paris-Palais des Sports op zaterdag 9 september, als onderdeel van Glory88/LSFC 2. Maar eenmaal in de ring besloot hij niet te vechten. Hij was duidelijk aangedaan door de krachtige aardbeving die Marokko de dag ervoor had getroffen. "Mensen zijn in Marokko op zoek naar lichamen, ik ga niet vechten voor amusement", verklaarde de kickbokslegende.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team