Zoeken

Badr Hari terug in de ring voor gevecht tegen Arkadiusz Wrzosek

29 april 2021 - 12:00 - Sport

©

Badr “Hari” keert terug in de ring. De Marokkaanse kickbokskampioen zal op 17 juli 2021 deelnemen aan het 78ᵉ Glory kickboksgala in Rotterdam. Dat meldt de kickboksorganisatie zelf.

De Marokkaan zal vechten tegen de Poolse Arkadiusz Wrzosek, die tot nu toe 7 van zijn 12 gevechten op knock-out heeft gewonnen. Wrzosek is 8ᵉ in de ranking van Glory en zou dus, in theorie, een gemakkelijke tegenstander zijn voor Badr Hari.

In een lang bericht op Instagram spreekt Badr Hari af met zijn fans en belooft hij hen een overwinning na een lange reeks nederlagen.

"Voordat ik mijn laatste gevecht onder woorden kon brengen, moest ik mijn bloed, zweet en tranen doneren in de sportschool.

Een atleet die wil winnen, moet ook soms weten hoe hij moet verliezen. Het is sport. Dit is wat de overwinning mooier maakt. De meeste legendes hebben met tegenslagen te maken gehad. Ik zou dat kunnen afwijzen, maar ik heb in mijn lange carrière nooit geweigerd te reageren.

Ik heb mijn fouten geaccepteerd en naar oplossingen gezocht. Ik weigerde het vonnis van degenen die me zo snel hebben begraven, omdat ik weet wie ik ben. Er is geen twijfel mogelijk. Ik reageerde met een heel zware en verschillende voorbereiding. Het draait allemaal om de gemoedstoestand. Ik zal de troon opnieuw veroveren en dit gevecht is een eerste stap.

Een nederlaag is alleen bitter voor degenen die niet weten hoe ze ervan kunnen leren. Het is alleen bitter voor degenen die niet nederig genoeg zijn om zichzelf twee vragen te stellen: Waarom? Hoe reageren om de situatie te verbeteren?", schrijft Badr Hari.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team