Zoeken

Ook Azzedine Ounahi verandert van club

23 december 2022 - 14:00 - Sport

©

De jonge Marokkaanse international Azzedine Ounahi is een optie voor tal van Europese clubs. Hij zal zijn huidige club SCO Angers naar verwachting verlaten om volgend seizoen bij Olympique Marseille aan de slag te gaan.

Ounahi was de grote verrassing op het WK 2022. Hij liet er al zijn talent zien en viel op bij de scouts van grote Europese clubs. Zijn transfer is sindsdien onderwerp van onderhandelingen. De jonge speler heeft volgens L’Équipe zelf al aangegeven om deze winter te willen vertrekken bij de club uit West-Frankrijk, die momenteel laag op ranglijst staat.

Lees ook: Marine El Himer in koppel met Azzedine Ounahi

De leiding van SCO-Angers heeft verklaard dat de club zich voorbereidt op "alle mogelijke scenario’s" als het zijn middenvelder zou moeten afstaan. De voorzitter van de club beweert dat hij in gesprek is over de Marokkaanse international.

Lees ook: Azzedine Ounahi 10 keer meer waard, Europese clubs in de race

L’Équipe meldt dat de Atlas Leeuw al over zijn toekomst heeft beslist en dat zijn keuze op Olympique Marseille valt. Ounahi heeft een contract bij SCO tot 2026 en zou in januari kunnen verhuizen. Marseille staat momenteel vierde in de competitie, maar is in alle Europese competities uitgeschakeld. De coach van Marseille wil zijn ploeg uitbreiden met het oog op een terugkeer naar de top van de Europese competitie.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team