Zoeken

Azzedine Ounahi nauwelijks aangekomen bij OM en al bedenkingen

1 februari 2023 - 07:00 - Sport

©

Enkele sceptici hebben hun bedenkingen bij de transfer van de Marokkaanse international Azzedine Ounahi naar Olympique Marseille. Zij menen dat de speler niet opgewassen is tegen de druk en de eisen van een gerenommeerde club als Marseille.

Beschikt Azzedine Ounahi over het talent dat een club als Olympique Marseille eist? Volgens sommige analisten zouden de vaardigheden van de speler, die tijdens de winterstop de aandacht van enkele grote clubs trok, van korte duur kunnen zijn. Ze vrezen dat de speler niet in staat zal zijn om de prestaties te herhalen waarmee hij een van de verrassingen van Marokko was op het WK 2022 in Qatar, meldt foot01.

Lees ook: Olympique Marseille legt hand op Azzedine Ounahi

Voormalig Marseille aanvaller Marc Libbra uitte tegenover Europe 1 zijn twijfels over het talent van de Marokkaanse speler. "Bij Angers is hij niet meer zo goed. Ik hoop dat hij niet faalt, hij kent de coach niet."

Lees ook: Napoli favoriet in race om Azzedine Ounahi

Libbra benadrukt dat het enthousiasme voor Ounahi met de tijd kan afnemen. "Als andere spelers hun beste niveau bereiken, weet ik niet of hij dan een vaste plek krijgt. Ik wens hem succes, maar het zal niet vanzelfsprekend zijn." De Marokkaanse middenvelder begint zijn nieuwe avontuur bij Olympique Marseille dus onder het toeziend oog van velen die hij nog moet overtuigen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team