Zoeken

Azzedine Ounahi geblesseerd, Benjamin Bouchouari door Marokko opgeroepen

15 november 2023 - 10:00 - Sport

©

Azzedine Ounahi is geblesseerd en zal worden vervangen door Benjamin Bouchouari voor de komende wedstrijden van de Atlas Leeuwen. De informatie werd begin deze week bevestigd door de Marokkaanse voetbalbond (FRMF).

Ounahi, die kampt met een rugblessure, is voorlopig niet beschikbaar en heeft al meerdere wedstrijden gemist bij zijn club, Olympique Marseille. De Marokkaanse voetbalbond heeft gekozen voor Benjamin Bouchouari, middenvelder bij AS Saint-Étienne, om hem te vervangen in het Marokkaans elftal.

Lees ook: Wedstrijden Marokkaans elftal: verrassingen in selectie Walid Regragui

De 21-jarige Bouchouari heeft al ervaring in de jeugdteams (U23) van Marokko. Hij speelde mee in vriendschappelijke wedstrijden tegen de Verenigde Staten en Denemarken in Murcia en won afgelopen zomer de Afrikaanse kampioenschappen voor zijn leeftijdscategorie in Rabat.

Lees ook: Oproep Azzedine Ounahi voor Marokkaans elftal verrast

Benjamin Bouchouari traint sinds maandag mee met het Marokkaans elftal in het Mohammed VI sportcomplex in Maamora. De Atlas Leeuwen bereiden zich voor op de kwalificatiewedstrijd tegen Tanzania op 21 november in Dar es Salaam, voor het WK-2026.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team