Zoeken

Oproep Azzedine Ounahi voor Marokkaans elftal verrast

13 november 2023 - 22:00 - Sport

©

De centrale middenvelder van Olympique de Marseille, Azzedine Ounahi, is ondanks zijn recente afwezigheid vanwege rugpijn, opgenomen in de selectie van 25 spelers die Marokko zal inzetten voor de internationale wedstrijden in november.

Sinds 26 oktober heeft Azzedine Ounahi geen wedstrijd meer gespeeld. Die avond speelde OM een uitwedstrijd tegen AEK (3-1), waarbij de Marokkaanse international op de bank bleef. Vijf dagen eerder had hij een teleurstellende prestatie geleverd. Hij lijdt aan rugpijn en had aan het eind van het seizoen 2022-2023 ook zijn teen gebroken. De afgelopen twee weken heeft hij ook niet deelgenomen aan de groepstrainingen. Desondanks heeft bondscoach Walid Regragui hem opgeroepen voor de uitgebreide selectie in aanloop naar de komende Afrika Cup, die van 13 januari tot 11 februari 2024 in Ivoorkust wordt gehouden.

Lees ook: Marokkaans elftal: verrassingen in spelersselectie Walid Regragui

Volgens Franse media zal de 23-jarige Atlas Leeuw zijn blessure laat beoordelen door het medisch team van het Marokkaans elftal, een gebruikelijke handeling in dergelijke situaties. Als Ounahi volledig herstelt van zijn blessures, zal hij niet alleen de Marokkaanse kleuren kunnen verdedigen, maar ook een kans hebben om voor OM te spelen. De ster van het WK 2022 in Qatar zal Gennaro Gattuso moeten overtuigen dat hij zijn plaats in het team van Olympique Marseille verdient.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team