Zoeken

Assaad Bouab pakt rol in Peaky Blinders 6

5 maart 2022 - 11:00 - Cultuur

©

De Frans-Marokkaanse acteur Assaad Bouab is erin geslaagd een rol te bemachtigen in het laatste seizoen van ’Peaky Blinders’, hitserie van Netflix die dit voorjaar wordt uitgezonden.

In een bericht op zijn Instagrampagina betuigt Assaad Bouab zijn dankbaarheid voor de kans om een rol te spelen in het zesde seizoen van dit epische misdaaddrama, dat zich afspeelt na het einde van de Eerste Wereldoorlog.

Lees ook: Marokkaanse acteur Assaad Bouab in Homeland

"Ik dank Anthony Byrne duizendmaal voor zijn vertrouwen om dit mogelijk te maken. Het was als een droom om deel uit te maken van het geweldige avontuur van Peaky Blinders", schrijft de Frans-Marokkaanse acteur, die ook bekend is van zijn rollen in de generatiefilm "Marock" (2005), het oorlogsdrama "Glory Days" (2006) of "Whatever Lola Wants" (2007).

Lees ook: Rami klaagt Netflix aan na als terrorist te zijn afgebeeld

In het nieuwe seizoen wordt bendeleider Tommy Shelby (gespeeld door Cillian Murphy) geconfronteerd met de dreiging van een opkomende fascistische beweging in Groot-Brittannië. Peaky Blinders 6 wordt momenteel wekelijks uitgezonden op BBC One en is via BBC iPlayer beschikbaar voor kijkers in het Verenigd Koninkrijk, meldt Arab News.

Bladna.nl