Zoeken

Asmaa Lamnawar werkt mee aan nieuw album Assala Nasri

3 juni 2022 - 17:40 - Cultuur

©

De Syrische superster Assala Nasri heeft voor haar nieuw album een team samengesteld met daarin ook de Marokkaanse zangeres Asmaa Lamnawar. Het album verschijnt op 1 juli 2022.

In een verklaring die deze week werd vrijgegeven, maakt Assala Nasri bekend dat zij in Egypte een nieuw album aan het opnemen is, waarvan de release op 1 juli gepland staat. Ze onthult ook dat ze een duet heeft opgenomen met de Marokkaanse zangeres Asmaa Lamnawar.

Lees ook: Ex-man Asmaa Lamnawar woedend na onthullingen over zoontje

Assala Nasri werkte voor het album ook samen met een groot aantal dichters en componisten, waaronder Badr Abdel Mohsen, Azouf, Muhammad Abu Nimah, Yasser Buali, Muhammad bin Abdulaziz en Saudi bin Muhammad al-Abdullah al-Faisal. In afwachting van de officiële lancering van haar album, staat de zangeres op donderdag 16 juni op het podium in het Doha Exhibition & Convention Center in Qatar.

Lees ook: Asmaa Lamnawar reageert op uitspraken Algerijnse president

De Syrische zangeres werd op 15 mei 1969 in Damascus geboren en is de dochter van Mostafa Nasri, een bekend componist en zanger. Op 4-jarige leeftijd begon zij religieuze, patriottische en kinderliedjes te zingen. In 1991 bracht zij het album "Law Ta’rafou" uit met vier liederen in de tarab-stijl van de oosterse opera. Het was een onmiddellijk succes dat tot op de dag van vandaag nazindert. Haar laatste album "La Tastaslim" kwam in september 2021 uit.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team