Zoeken

Samira Said onthult teaser en releasedatum nieuwe song

25 mei 2022 - 11:00 - Cultuur

©

Na een lange afwezigheid maakt de Marokkaanse singer-songwriter Samira Said een comeback met "Yallah Rouh". Op maandag onthulde ze de teaser en kondigde ze de releasedatum aan van het nieuwe nummer.

"Yallah Rouh" is de titel van het nieuwe nummer van Samira Said. Ze plaatste maandag de teaser van het liedje op haar Instagram-account. De Marokkaanse popzangeres kondigde ook aan dat dit nummer op woensdag 25 mei uit wordt gebracht. Ze werkte voor dit nieuwe project samen met Mohamed Al Mardi, Bou Omar Hakim, Omar Hakim en Bou Omar Mahdi.

Lees ook: Samira Said schittert op cover Vogue Arabia (foto’s)

De 64-jarige Samira Said is een beroemde Marokkaanse zangeres die naam heeft gemaakt in de Arabische muziekscene. Haar album ’Al Ghani baad youmine’, uitgebracht in 1985, wordt beschouwd als een van de grootste successen van de jaren tachtig.

Lees ook: Samira Saïd: "Hassan II was trots op me"

Samira Said kreeg talrijke onderscheidingen waaronder "Best Arab Middle East Singer" op de World Music Awards voor haar album ’Youm Wara Youm’. Ze werd vier keer uitgeroepen tot ’Beste Arabische Artiest van het Jaar’ door het Arab Music Festival in Cairo en kreeg ook een onderscheiding van wijlen Koning Hassan II.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team