Zoeken

Samira Said maakt titel van nieuwste single bekend

21 juli 2022 - 18:20 - Cultuur

©

De Marokkaanse zangeres Samira Said staat op het punt een nieuwe single uit te brengen. Haar fans hebben al kunnen luisteren naar een voorproefje van de song met als titel "Moushta’Alak".

Samira Said blijft trouw aan haar nieuwe muzikale richting. Ze bereidt de release voor van de nieuwe single "Moushta’Alak", een duet met de Egyptische zanger Hany Shaker. Op zondag 17 juli deelde ze een voorproefje van het nummer op sociale media.

Lees ook: Samira Said schittert op cover Vogue Arabia (foto’s)

De beroemde 64-jarige Marokkaanse zangeres is erin geslaagd naam te maken in de Arabische muziekscene. Haar album ’Al Ghani baad youmine’, uitgebracht in 1985, wordt beschouwd als één van de grootste hits van de jaren tachtig.

Lees ook: Samira Saïd hit op internet met nieuwe outfit (foto’s)

Samira Said heeft talrijke prijzen op haar naam staan. Zo won ze onder meer de BBC- prijs voor wereldmuziek voor de beste artiest in het Midden-Oosten, op de 15e jaarlijkse World Music Awards in 2003, voor haar album ’Youm Wara Youm’. De Arabische popster is door het Arab Music Festival in Caïro ook vier keer uitgeroepen tot "Beste Arabische artiest van het jaar" en ook wijlen Koning Hassan II gaf haar een onderscheiding.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team