Zoeken

Asma Lmnawar ontkent huwelijk met Kamerlid

9 september 2022 - 19:00 - Cultuur

©

Zangeres Asma Lmnawar en zakenman en RNI-Kamerlid Hicham Ait Menna zijn, in tegenstelling tot de geruchten, niet met elkaar getrouwd.

Woensdag werd de informatie breed uitgemeten in de media, maar de populaire Marokkaanse zangeres Asmaa Lamnawar en Hicham Ait Menna, zakenman, RNI-kamerlid en voormalige voorzitter van de van Sporting Club Chabab Mohammedia (SCCM), zijn niet met elkaar in het huwelijksbootje gestapt.

Lees ook: Asmaa Lamnawar werkt mee aan nieuw album Assala Nasri

De twee ontmoetten elkaar onlangs tijdens een sociale avond in het Spaanse Marbella en hadden een gesprek over het nationale voetbal. De zangeres is fan van Raja Casablanca. Verschillende andere artiesten, waaronder de Syrische Assala Nasri en Ahlam uit de Verenigde Arabische Emiraten, waren ook aanwezig op het feest.

Lees ook: Ex-man Asmaa Lamnawar woedend na onthullingen over zoontje

Inmiddels heeft ook Asma Lmnawar gereageerd op de geruchtenmolen. Op haar Instagram-account benadrukt ze dat het nieuws "een gerucht zonder basis" is. "Wees ervan verzekerd beste publiek, ik zal niet aarzelen om zulk belangrijk nieuws zelf met jullie te delen, zelfs wanneer het over mijn privé-leven gaat", voegde zij eraan toe.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team