Zoeken

Assala en Asmaa Lmnawar brengen liedje in Darija uit (video)

30 december 2022 - 21:00 - Cultuur

©

Een verrassende single van Assala en Asmaa Lmnawar. De twee zangeressen hebben samen het liedje "Sid Lghram" opgenomen in het Darija. Dat is eigenlijk niet zo verrassend voor Asmaa Lmnawar, maar voor de Syrische Assala is het een primeur.

Assala Nasri moest lang repeteren om zonder accent in het Marokkaans-Arabisch te zingen. "In elk moment van de opnames was er vreugde, passie en uitkijken naar het moment waar we nu in zitten", schreef Assala op Instagram.

Lees ook: Asmaa Lamnawar werkt mee aan nieuw album Assala Nasri

De song doet het kwik stijgen op sociale media en zal een stempel drukken op de Marokkaanse productie van Assala. "Al lange tijd wenste ik een Marokkaans lied te zingen en de tijd is gekomen. Ik deed het ook met een vriendin en een getalenteerde zus die muziek adoreert en doorleeft," aldus de Syrische zangeres.

Lees ook: Samira Saïd, Asmaa Lamnawar en Saad Lamjarred genomineerd voor Oscar

Assala hoopt dat haar publiek evenveel van het lied zal houden als zijzelf. "Met al mijn liefde en respect voor mijn familie en mijn geliefden in het geliefde Marokko", besloot ze het bericht. Het nummer "Sid Lghram" is pas enkele dagen geleden gepubliceerd en heeft op Youtube al bijna 6 miljoen views bereikt. Een geslaagde gok voor de twee zangeressen, die het zeker niet bij één samenwerking zullen laten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team