Zoeken

Argentijn verrast door maaltijden Royal Air Maroc (video)

10 juni 2023 - 18:00 - Marokko

©

Lucas Hudak, een jonge Argentijn, heeft een video gepubliceerd op zijn TikTok-account waarin hij de maaltijden toont die hem werden geserveerd tijdens een vlucht van de Marokkaanse luchtvaartmaatschappij Royal Air Maroc. Zijn bericht ging viraal op sociale media.

De jongeman, een echte globetrotter, toonde aan zijn meer dan een miljoen volgers op TikTok de gerechten die hem werden geserveerd voor het ontbijt, de lunch en het diner tijdens een vlucht van de Marokkaanse luchtvaartmaatschappij van Miami naar Casablanca. "De vlucht duurde meer dan 13 uur. Logisch gezien wisten we dat ze ons eten zouden geven, maar we hadden niet verwacht zo veel te eten", reageerde de Argentijnse influencer onder de gebruikersnaam @travel_luke.

Lees ook: Royal Air Maroc plant vluchten tussen Casablanca en Algiers

"Terwijl we ’Infinity War’ in het Arabisch keken, brachten ze ons rijst met vlees, een minisalade met dressings, boter met brood en een cheesecake als dessert. Voor een goede digestie voegden ze een yoghurt, een chocolaatje en een stukje cheddar toe, vergezeld van een blikje frisdrank. Dat was ons avondmaal", vertelde Lucas in de video. Voor het ontbijt kregen ze "een bosbessenyoghurt, een chocolademuffin en een mini broodje kip met groenten", vervolgt de jongeman.

Lees ook: Klachten: Royal Air Maroc in top 3 in Canada

Vóór de landing in Casablanca werd de lunch geserveerd: "Kip met andere groenten, een saus, een broodje, een melkbroodje en koffie om te drinken met chocolade of room". De video van de Argentijn is viraal gegaan op TikTok. Het is al meer dan 40.000 keer bekeken en heeft al 2000 likes ontvangen.

" data-video-id="7240872409975311621" style="max-width: 605px;min-width: 325px;" >
@travel_luke Comida en un vuelo de Miami a Marruecos #miami #marruecos #fyp #parati #argentinosporelmundo #greenscreen #estadosunidos ♬ Habibi (Albanian Remix) - Ricky Rich & Dardan

Bladna.nl