Zoeken

Spaanse toeristen verbaasd over lage prijzen in Marokko (video)

7 maart 2023 - 15:00 - Marokko

©

Spaanse reizigers reageren verbaasd over de relatief lage prijzen in Marokko, met name als het om restaurants gaat. Twee Spaanse toeristen waren aangenaam verrast tijdens hun verblijf in het koninkrijk. Ze bevelen het koninkrijk sterk aan als bestemming.

Marokko is een buurland van Spanje, maar het dagelijks leven in de twee landen is niet vergelijkbaar. Ana en Marta, twee Spaanse toeristen, werden aangenaam verrast tijdens hun verblijf in Marokko. Ze getuigen over een veel goedkoper levensniveau in Marokko, in vergelijking met Spanje, meldt La Vanguardia.

Lees ook: Kan een vrouw alleen reizen in Marokko? Amerikaanse geeft antwoord

In een video van ongeveer 50 seconden spreken de twee Spaanse vrouwen vanuit Agadir. Ze zeggen enorm verrast te zijn door de zeer lage prijzen van voedsel. "Het is ongelooflijk. We aten sardientjes met een stuk brood en het kostte ons 1,40 euro," vertellen ze.

De twee toeristen voegen eraan toe dat ze "twee drankjes, een mineraalwater en een Mars" hebben gekocht voor 2,8 euro in een plaatselijke supermarkt. Een zeer betaalbare prijs volgens hen. In Spanje kost een blikje frisdrank namelijk ongeveer een euro en een reep chocolade meer dan een euro.

Lees ook: Marrakech in top 50 beste steden voor soloreizigers

Ana en Marta zijn ook tevreden over de zeer goede "sandwich met tortilla, kaas, groenten en frietjes" die ze voor slechts 3 euro aten. Toen Ana aan haar vader vertelde dat de prijzen in Marokko veel lager zijn, heeft hij haar aangeraden om in het koninkrijk te blijven, vertrouwt ze toe.

" data-video-id="7191478922016460037" style="max-width: 605px;min-width: 325px;" >
@anabarbanchoj

Mi padre dice que me salgo más barata quedándome aquí JAJWJW

♬ sonido original - Ana 🌺

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team