Zoeken

Amine Jawhari: "Ik verdiende 1,3 miljoen dollar tussen 2022 en 2023"

6 mei 2023 - 21:00 - Cultuur

©

Amine Jawhari, een in Montreal gevestigde ondernemer van Marokkaanse afkomst, leidt het bedrijf MinsManagement, dat actief is in de evenementensector in Canada, de Verenigde Staten en Dubai. De in Casablanca geboren ondernemer heeft met "de grootste sterren ter wereld" gewerkt, zoals French Montana en David Guetta.

In een interview met Narcity legt Amine Jawhari, die nu in Miami woont, uit wat zijn werk inhoudt. "Ik zorg voor hun luxe conciërgediensten [voor de sterren], privéjets, auto’s, beveiliging, uitstappen, restaurants, boekingen, reizen, huis... Kortom, alles wat ze nodig hebben aan VIP-diensten, ik ben anders dan de andere concurrenten omdat ik werk met alle beste sterren en niet slechts één. Ik ben begonnen met dit alles in Quebec en Montreal", zegt hij.

Lees ook: Acteur Walid Benmbarek runt afbouwbedrijf

"Mijn eerste ervaring was in Buonanotte, op Saint-Laurent, de club. Ik zorgde voor Justin Bieber, een andere keer voor Drake en daarna voor The Weeknd in de Time Supper Club. Vervolgens kwam French Montana in La Voûte en Post Malone in het Centre Bell. Ik heb een goede reputatie opgebouwd bij hen en nu belt iedereen me om voor de sterren te zorgen. Ik ben de enige die dat doet en dat is dankzij Quebec, Montreal", aldus Amine, die graag met rapper Swae Lee in Dubai werkt. "Hij is meer een vriend dan een klant", zegt hij over hun relatie.

De in Marokko geboren ondernemer spreekt ook over de uitdagingen van zijn ongebruikelijke baan. "Het beheren van andere mensen, vooral als het gaat om persoonlijkheden, is zeker een uitdaging, met sommige artiesten meer dan andere, maar je raakt eraan gewend en creëert een methodologie die helpt. Bijvoorbeeld, weten wat ze graag drinken of eten of wat hun allergieën zijn, helpt om zich beter voor te bereiden en last-minute crises te vermijden", legt hij uit.

Lees ook: Hajir, van caissière tot hoogste baas bij Action

"Ik ben van nature een beetje een controlefreak, ik hou ervan dat dingen goed en vooral op mijn manier worden gedaan. Dat is zowel een goede als een slechte zaak. Het is ideaal, omdat details erg belangrijk zijn in mijn branche, maar het maakt het moeilijk om te delegeren, wat niet ideaal is voor de productiviteit." Voor zijn verschillende diensten aan celebrities verdiende Amine Jawhari "1,3 miljoen dollar van 2022 tot 2023" en hij denkt dit jaar meer te verdienen, omdat sommige contracten "beter betalen dan andere, de prijs is altijd anders, het hangt af van het gewicht van de artiest".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team