Zoeken

Marokkaanse rapper Zamdane betrokken bij ernstig auto-ongeluk

26 mei 2023 - 09:00 - Cultuur

©

De in Marseille wonende Marokkaanse rapper Zamdane, wiens echte naam Ayoub Zaidane is, heeft dinsdag op zijn Instagram-account laten weten dat hij slachtoffer is geworden van een ernstig auto-ongeluk.

"Ik zag mijn leven voorbijgaan... Ik ben aan een ramp ontsnapt", liet rapper Zamdane weten in een Instagram-post, waarin hij aangaf dat hij op zaterdag 20 mei betrokken was bij een ernstig verkeersongeval. De 25-jarige artiest vergezelde de post met een foto waarop hij op een ziekenhuisbed te zien is, met een verbonden en met bloed bevlekte arm, evenals een afbeelding van het verongelukte voertuig.

Lees ook: Marokkaanse Zamdane is nieuw rapfenomeen van Marseille

"Dit is een herinnering, want het leven is te kostbaar", schreef Zamdane aan zijn 121.000 volgers op het sociale netwerk, waarbij hij aankondigde een pauze te nemen om te herstellen. "Dit jaar heb ik een behoorlijk strak tempo aangehouden, ik heb veel muziek uitgebracht, maar voor de eerste keer moet ik voor mezelf zorgen en me richten op mijn herstel om sterker en stabieler terug te komen."

Verschillende persoonlijkheden uit de rapwereld, zoals Rim’K, Oxmo Puccino en Seth Gueko, hebben gereageerd op de post van de jonge rapper en hun steun betuigd. Zamdane begon zijn carrière in 2017 en brak door bij het grote publiek met zijn nummer "Favaro", dat 2,6 miljoen views heeft op YouTube. Hij bracht zijn eerste album "Couleur de ma peine" begin 2022 uit.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team