Zoeken

Malika El-Maslouhi en Imaan Hammam sterren zomercampagne Tory Burch

12 augustus 2022 - 18:20 - Cultuur

©

Voor haar zomercampagnes heeft de Amerikaanse modeontwerpster Tory Burch het Marokkaans-Italiaanse model Malika El Maslouhi en het Nederlandse model van Marokkaans-Egyptische afkomst Imaan Hammam tot haar muzen gemaakt.

Tory Burch huldigt twee Arabische modellen, meldt Arab NewsMalika El-Maslouhi poseerde voor de sportkleding van het merk Tory Sport. Op een reeks foto’s die ze deelde op de Instagram-pagina van het merk, droeg ze een geplooide laser-gesneden tennisrok met een witte tanktop en een blauwe en beige schoudertas uit de zomercollectie 2022. Het 23-jarige model droeg ook een monogram jacquard anorak, een bijpassende rode en gele yoga-outfit en een witte polo.

Lees ook: Chanel stuurt Marokkaanse modellen catwalk op

Imaan Hammam werd uitgekozen om te poseren voor de beautycollectie, die vijf nieuwe Burch-geuren bevat (kosmisch hout, goddelijke maan, elektrische hemel, sublieme roos en mystieke geranium). Ze droeg een lange, diep uitgesneden jurk. Haar haar was in een knotje gebonden en haar make-up was eenvoudig en fris. De vijf nieuwe geuren van Burch staan voor vijf dromen: vrijheid, vrede, magie, liefde en vreugde, zo laat het Amerikaanse merk weten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team