Zoeken

Ambassadeur Groot-Brittannië woedend op Royal Air Maroc

30 juni 2019 - 13:03 - Marokko

©

Thomas Reilly, ambassadeur van Groot-Brittannië in Marokko, heeft in een bericht op Twitter hard uitgehaald naar de Marokkaanse luchtvaartmaatschappij Royal Air Maroc.

In zijn bericht op woensdag hekelde de diplomaat de slechte service van Royal Air Maroc. "De vlucht van Royal Air Maroc vanuit Londen vanavond is met ruim een uur vertraging aangekomen. Het toestel landde ruim een uur geleden in Casablanca en onze bagage is er nog steeds niet. Niet verrassend dat de mensen ontevreden zijn.", aldus Reilly in zijn Tweet.

Nog een dik uur later stuurde de ambassadeur een nieuw bericht: "Ik belde enkele contacten op op de luchthaven van Casablanca. Blijkbaar kwam het probleem van het vliegtuig van Royal Air Maroc. De piloot zou het toestel hebben uitgezet en zijn vertrokken, waardoor het onmogelijk was om de bagage uit te laden. Met de hulp van enkele verantwoordelijken van de luchthaven was het uiteindelijk mogelijk om een oplossing te vinden. Ik kreeg mijn bagage pas 70 minuten na de landing terug!".

Twee weken geleden had Thomas Reilly al kritiek geuit op de luchtvaartmaatschappij. Hij klaagde toen op Twitter over de kleine zetels en ruimte tussen de rijen. Hij schreef: "Ligt het aan mij of hebben ze de ruimte voor de benen tussen de rijen zetels verkleind?". Hij beschreef zijn vlucht als een "strakke en ongemakkelijke vlucht".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team