Zoeken

Britse ambassadeur in Marokko klaagt opnieuw over Royal Air Maroc

10 februari 2020 - 12:40 - Marokko

©

Thomas Reilly, Britse ambassadeur in Marokko, heeft opnieuw kritiek geuit op Royal Air Maroc op sociale media.

De ambassadeur klaagde over de vertraging van zijn vlucht en de gewoonte van de Marokkaanse luchtvaartmaatschappij om de passagiers zonder uitleg te laten.

"In Casablanca, wachtend om mijn vlucht van Royal Air Maroc naar het Verenigd Koninkrijk. De vlucht is met twee uur vertraagd, geen enkele uitleg over deze vertraging.", schreef de Britse diplomaat op Twitter.

In een ander bericht hekelt Thomas Reilly de reden die veel later door Royal Air Maroc werd gegeven, met name de weersomstandigheden in Londen, dit terwijl "het 9°c en helder is in Londen".

Wanneer een andere sociale mediagebruiker opmerkte dat dergelijke vertragingen ook veel voorkomen bij Europese luchtvaartmaatschappijen en dat het dus "geen nieuws is omdat het een Marokkaans bedrijf is", antwoordde de ambassadeur dat hij niet de vertragingen hekelde maar het feit dat Royal Air Maroc deze vertragingen niet rechtvaardigt.

Het is niet de eerste keer dat de Britse ambassadeur in Rabat over Royal Air Maroc klaagt. In juni vorig jaar had hij al hard uitgehaald naar de Marokkaanse luchtvaartmaatschappij nadat zijn vlucht was vertraagd en zijn bagage verloren.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team