Zoeken

Ali B schrijft ode aan zoon na nare overval

12 december 2021 - 18:10 - Cultuur

©

Na de overval van enkele weken geleden, maakt Ali B het relatief goed. Hij is wel nog steeds boos over de agressie die vlakbij zijn huis plaatsvond. De Marokkaans-Nederlandse rapper werd beroofd van zijn dure horloge door gewapende mannen, maar trok ook lessen uit de gebeurtenis en schreef er een nummer over.

In de ochtendshow van Frank Dane op Radio 538 vertelt Ali B over de aanval. "Je voelt een soort van machteloosheid. Ze komen wel gewoon voor je deur op een tijdstip dat je kinderen nog wakker zijn. Dan moet je wel gewetenloos zijn."

Lees ook: Ali B slachtoffer gewapende overval in Almere

Ali b probeerde zijn kinderen gerust te stellen door de gebeurtenis te relativeren. "En tegen ze te zeggen dat ze niet bang hoeven te zijn en dat ze niet terugkomen. Ze komen echt voor mijn klok." Hij hield zich ook wat meer bezig met zijn drie zoons om hen af te leiden. "Samen films kijken, playstationen, ze extra verwennen", schrijft het AD. Dat de overvallers zo dicht bij zijn huis en gezin kwamen maakt hem enorm boos. "Het is heel verleidelijk om zelf het initiatief te nemen. Maar dan geef ik een slecht voorbeeld en had ik mezelf toen net zo goed kunnen verzetten."

Lees ook: Ali B: "Ik heb mijn kinderen per ongeluk verwaarloosd"

Andere BN’ers werden eerder ook al met geweld beroofd van hun horloges, de rapper verwachtte daarom ook wel dat het ook hem ooit zou overkomen. "Zoveel BN’ers hebben we niet", lacht hij. Ali noemt het ’zuur’ om beroofd te worden van iets kostbaars, maar hij leerde ook uit het incident. "De situatie heeft me ook laten inzien wat me waard is in het leven. Je hebt het niet nodig."

Lees ook: Yes-R, neef van Ali B, slachtoffer van gewapende straatroof

Ali b ervaarde zelfs blijheid op dat moment, omdat één van zijn zoons meteen na de overval naar buiten stormde. "De echte overval was dat ik blij werd in zo’n situatie. Dat ik terwijl ik 112 belde blij ben om mijn zoontje te zien en me heel rijk voel terwijl ik net armer ben gemaakt." Ali schreef het nummer ’In Jouw Ogen’ over dit mooie moment. Vanochtend liet hij dat nummer voor het eerst horen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team