Zoeken

Ali B maakt comeback met foto’s vanuit Dubai

7 maart 2022 - 18:20 - Cultuur

©

Rapper Ali B plaatste voor het eerst sinds eind januari een boodschap in zijn Instagram-stories. De in opspraak geraakte artiest deelde foto’s vanuit Dubai en vertelde ook dat hij naar het Turkse Istanboel ging vertrekken om vrienden op te zoeken.

De 40-jarige rapper en ondernemer vertoeft samen met z’n gezin nog steeds in Dubai. Hij trok naar de zonnige bestemming nadat het schandaal rond ‘The Voice of Holland’ vorige maand in Nederland losbarstte. Ali B is door meerdere vrouwen beschuldigd van verkrachting en er is ook officieel aangifte gedaan tegen hem.

Lees ook: Ali B zet carrière op pauze

Eind januari liet Ali B voor het laatst iets van zich horen via Instagram. De rapper schreef toen dat hij al zijn activiteiten neerlegt gedurende het onderzoek naar de misstanden achter de schermen bij The Voice of Holland.

Op de foto van zondag poseert Ali B lachend terwijl hij het vredesgebaar maakt met zijn vingers. Vlak na die lachende foto plaatste de rapper een foto die terugblikt op de wereldtentoonstelling Expo 2020 in Dubai. Op de foto staat het Oekraïne-paviljoen gepaard met een gebroken hart-emoji. Ook vandaag is Ali B aanwezig op Istagram, hij deelde het NOS-artikel ’Oekraïens kind zonder ouders grens naar Slowakije overgestoken’ in zijn Instagram-stories.

Lees ook: Ali B van verkrachting beschuldigd, RTL stopt samenwerking

Daarnaast laat Ali B ook nog weten dat hij een paar dagen naar de Turkse hoofdstad Istanbul gaat. "Even een paar dagen vrienden zien", schrijft hij.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team