Zoeken

Yes-R, neef van Ali B, slachtoffer van gewapende straatroof

7 december 2021 - 11:20 - Cultuur

©

Yes-R is afgelopen vrijdagnacht, ruim een week na de gewapende overval op rapper Ali B, ook het slachtoffer geworden van een gewapende straatroof in Diemen. Hij laat op Instagram weten dat het goed gaat met hem en zijn gezin en dat de politie de zaak onderzoekt.

De bekende neef van Ali B, de 35-jarige rapper Yes-R werd ook beroofd. Dat maakte de artiest bekend via Instagram. "De geruchten zijn helaas waar, ik ben gisternacht beroofd," zegt Yesser Roshdy, zoals de rapper echt heet, in een video aan zijn 121.000 volgers. "Ik ga er inhoudelijk niks op zeggen, ik mag er ook niks op zeggen. De politie doet netjes onderzoek. Ik doe verder ook geen interviews, maar ik vind het wel belangrijk om te laten weten dat ik en mijn familie ongedeerd zijn." Uiteindelijk "is dat het belangrijkst," voegt hij eraan toe in het bijschrift.

Lees ook: Ali B slachtoffer gewapende overval in Almere

De rapper zou in zijn auto hebben gezeten toen er na middernacht meerdere mannen naar hem toe kwamen rennen. Onder bedreiging van een mes en een vuurwapen werd hij vervolgens beroofd. De recherche is op zoek naar mogelijke getuigen of beelden van het incident. Zijn manager laat weten niets over het incident te willen zeggen.

Lees ook: Ali B door eigen familie bedreigd

Het AD schrijft dat Yes-R onder meer beroofd zou zijn van een horloge. Ruim een week geleden werd Ali B, de neef van Yes-R, eveneens beroofd van zijn dure horloge. Ook Lil’ Kleine was een maand geleden slachtoffer van een soortgelijke beroving.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team