Zoeken

Bouwprojecten "Al Hoceima, Manarat Al Moutawassit" bijna af

6 april 2021 - 16:20 - Economie

©

Uit een evaluatie van het Agentschap voor de Promotie en Ontwikkeling van het Noorden (APDN) blijkt dat de bouwprojecten in het kader van het ontwikkelingsprogramma "Al Hoceima, Manarat Al Moutawassit" goed verlopen. Volgens het agentschap zullen alle projecten aan het eind van dit jaar worden afgerond.

De inspectie van de bouwprojecten is gedaan door een team dat bestond uit de Wali van de regio Tanger-Tetouan-Al Hoceima, Mohamed Mhidia, de gouverneur van de provincie Al Hoceima, Farid Chourak en de directeur-generaal van de APDN, Mounir El Bouyoussfi. Zij hebben afgelopen donderdag verschillende bouwplaatsen bezocht en gesproken met hoofdarchitecten, ontwerpers en vertegenwoordigers van verschillende bedrijven.

Het ontwikkelingsproject omvat de bouw van een theater, een conservatorium, het Middellandse Zeecentrum van Al Hoceima, het Provinciaal Ziekenhuis van Aït Youssef Ou Ali en de sportstad Aït Kamra.

De bedoeling van het project "Al Hoceima, Manarat Al Moutawassit" is om de provincie Al Hoceima economisch en sociaal verder te ontwikkelen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team