Zoeken

Grote club wil Youssef En-Nesyri aantrekken

16 december 2023 - 17:00 - Sport

©

Manchester United overweegt de Marokkaanse international Youssef En-Nesyri aan te trekken, een speler die een sleutelrol speelde in het historische succes van de Atlas Leeuwen op het WK 2022 in Qatar. De club heeft volgens berichten in de media al een bod uitgebracht op de aanvaller van Sevilla.

De Spaanse coach Julen Lopetegui, die genoemd wordt als mogelijke vervanger van de bekritiseerde Erik ten Hag bij Manchester United, heeft zijn oog laten vallen op En-Nesyri. Manchester United zou al in contact staan met de zaakwaarnemer van Lopetegui, die mogelijk de nieuwe manager van Old Trafford wordt, meldt Todo Fichajes.

Lees ook: Youssef En-Nesyri schrijft geschiedenis met uniek record

Andere media melden dat Manchester United bereid is om 21,5 miljoen pond te bieden voor de overname van En-Nesyri van Sevilla, zodra Lopetegui de leiding van het team overneemt. Lopetegui, voormalig coach van Wolverhampton, zou versterkingen hebben geëist en uitdrukkelijk de wens hebben uitgesproken om Youssef En-Nesyri in zijn team te hebben.

Lees ook: Soest

Sinds zijn komst bij Sevilla heeft Youssef En-Nesyri indruk gemaakt met sterke prestaties en cruciale doelpunten. Hij won met Sevilla twee keer de UEFA Europa League. De 26-jarige aanvaller heeft dit seizoen in alle competities al 9 doelpunten gescoord in 22 wedstrijden. Afgelopen jaar blonk hij uit met het Marokkaans elftal door de halve finales van het WK in Qatar te bereiken, een primeur in de geschiedenis van het koninkrijk. En-Nesyri scoorde het beslissende doelpunt tegen Canada in de groepsfase, waarmee Marokko als groepswinnaar doorging. Daarnaast leidde zijn kopbal tegen Portugal Marokko naar de halve finale van het toernooi.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team