Zoeken

Al Gore in Marokko

5 november 2012 - 15:23 - Marokko

©

Al Gore, vice-president van de Verenigde Staten onder Bill Clinton en winnaar van de Nobelprijs voor de Vrede in 2007, zaal deelnemen aan de eerste editie van de "Green Economy Forum", in Skhirat op 21 maart 2013.

Tijdens de "Forum voor een duurzame Marokko" zullen wetenschappers, professionals en vertegenwoordigers van lokale gemeenschappen, evenals prestigieuze sprekers van verschillende landen, de groene economie bespreken.

Georganiseerd door de Marokkaanse groep Menatec in samenwerking met Price Waterhouse Coopers, is de forum een plek om nieuwe ideeën te zoeken voor de ontwikkeling van de groene economie in Marokko en de Maghreb.

Albert Arnold Gore, is sinds zijn verlies tegen George W. Bush bij de presidentsverkiezingen in 2000, één van de grootste voorstanders van de groene economie in de wereld geworden.

In 2005, had Al Gore de Amerikaanse televisiezender "Current TV" mede-opgericht. Later bracht hij zijn wereldbekende documentaire "An Inconvenient Truth" uit. Daarin legt hij de dramatische gevolgen uit van de opwarming van de aarde. Zijn film werd bekroond met twee Oscars in 2006.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team