Zoeken

Air Arabia en Royal Air Maroc verzorgen repatriëringsvluchten naar Europa

1 december 2021 - 10:56 - Marokko

©

Om de reizigers te helpen die gestrand zijn door de schorsing van de vluchten van en naar Marokko, heeft Air Arabia van 1 tot 6 december een vijftigtal speciale vluchten georganiseerd tussen het koninkrijk en verschillende Europese landen. Royal Air Maroc zal tot 6 december drie dagelijkse vluchten naar Frankrijk uitvoeren.

Air Arabia heeft een zeer druk programma met ongeveer 50 vluchten tussen Marokko en Frankrijk, Spanje, Italië en Zwitserland. Dit zijn uitgaande vluchten zonder retourmogelijkheid en zij zullen worden uitgevoerd tussen 1 en 6 december. Passagiers kunnen kiezen tussen de luchthavens van Casablanca, Fez, Oujda, Nador en Tanger.

Lees ook: Marokko verbiedt inkomende vluchten voor 15 dagen

Royal Air Maroc is begonnen met vluchten tussen Marokko en Frankrijk. Dinsdag zijn overdag twee vliegtuigen opgestegen van Casablanca naar Parijs (Orly) en een derde vliegtuig in de late namiddag vanuit Marrakech. In totaal zal de maatschappij tot 6 december verschillende repatriëringsvluchten naar Frankrijk organiseren. Deze vluchten zullen worden uitgevoerd vanuit Casablanca en Marrakech, een stad die populair is bij Franse toeristen.

Lees ook: Royal Air Maroc stelt vlucht Casablanca-Tel Aviv uit

Na Frankrijk heeft ook Spanje via zijn ambassade in Rabat aangekondigd dat het op 2, 4, 7, 9 en 11 december speciale vluchten vanuit Casablanca zal uitvoeren.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team