Zoeken

Agadir, goedkoopste bestemming voor vakantiegangers

7 augustus 2022 - 19:00 - Marokko

©

Agadir voert de top 20 aan van meest goedkope toeristische bestemmingen wereldwijd. Dat blijkt uit een ranking opgesteld door een gespecialiseerde website.

Savoo, website die een overzicht geeft van alle promoties op internet, heeft recent onderzoek gedaan naar de meest toegankelijke bestemmingen voor toeristen. De website analyseerde de kosten van een all inclusive reispakket voor zes nachten vanaf 9 juli 2022.

Lees ook: Ryanair vliegt deze zomer van Agadir naar 19 nieuwe bestemmingen

Voor de ranking werd ook rekening gehouden met de gemiddelde score van de meest populaire bestemmingen en de beoordelingen van bezoekers. Vanaf deze gegevens werd een ranglijst opgesteld van de bestemmingen met de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Lees ook: Agadir verwelkomt eerste buitenlandse toeristen (video)

Met 490 Britse pond staat Agadir bovenaan de top 20 van meest toegankelijke bestemmingen deze zomer. De Marokkaans kuststad wordt gevolgd door de Costa Brava in Spanje (546 pond), Istanbul in Turkije (559 pond), Sorrento on Italië (593 pond), Fuerteventura in Spanje (612 pond) en Madeira in Portugal (630 pond). Daarna volgen Marrakech (7ᵉ, 645 pond) en Gran Canaria in Spanje (659 pond). Mallorca (Balearen, 696 pond) en Antalya (Turkije, 700 pond) vervolledigen de top 10.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team