Zoeken

Agadir is goedkoopste toeristische bestemming

12 juni 2022 - 11:40 - Marokko

©

De stad Agadir is gestegen naar de eerste plaats in de top 10 van goedkoopste toeristische bestemmingen voor (all-inclusive) vakanties deze zomer. Dit is het resultaat van een ranglijst gemaakt door de gespecialiseerde website Savoo.

De Britse website Savoo heeft de conclusies gepubliceerd van zijn onderzoek naar de goedkoopste all-inclusive vakanties. Daaruit blijkt dat Agadir de goedkoopste bestemming is voor een all-inclusive vakantie deze zomer. Een verblijf van 6 nachten en 7 dagen in de Marokkaanse stad zou zo’n 490 pond (6000 dirham) per persoon kosten.

Lees ook: Agadir test zijn kabelbaan

"Met verschillende stranden in de omgeving van de stad en een gemiddelde temperatuur van 26 graden in juli, is Agadir een must-see bestemming voor wie op zoek is naar een budgetvakantie deze zomer 2022," schrijft Savoo.

Agadir wordt gevolgd door de Costa Brava, Spanje (£ 546), Istanboel, Turkije (£ 559), Sorrento, Italië (£ 593), Fuerteventura, Canarische Eilanden (£ 612), Madeira, Portugal (£ 630), Marrakech, Marokko (£ 645), Gran Canaria, Spanje (£ 659), Mallorca, Balearen (£ 696) en Antalya, Turkije (£ 700).

Lees ook: Ryanair vliegt deze zomer van Agadir naar 19 nieuwe bestemmingen

"Veel mensen wensen deze zomer naar het buitenland te trekken, maar ze willen al te hoge kosten voorkomen in deze tijden van crisis. Daarom is het dit jaar van cruciaal belang om de beste deal te vinden om de financiële stress bij het boeken van een vakantie te verminderen," aldus Ed Fleming, CEO van Savoo.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team