Zoeken

Afrika Cup U23: Marokko - Ghana vandaag (live)

27 juni 2023 - 15:02 - Sport

©

De Olympische teams van Marokko en Ghana zullen het vandaag tegen elkaar opnemen voor een plaats in de halve finale van de Afrika Cup U23. Na een eerste overwinning tegen Guinee, zijn de Atlaswelpen klaar om het vanavond op te nemen tegen Ghana in het Moulay Abdellah Complex in Rabat.

Gisteren onthulde Issame Charaï, de coach van Jong Marokko, tijdens een persconferentie zijn plan tegen het Ghanese team. Ondanks een korte voorbereidingsperiode heeft zijn team zich grondig voorbereid, de snelle aanval van de tegenstander geanalyseerd en enkele zwakke punten geïdentificeerd.

Lees ook: Excelsior-aanvaller Couhaib Driouech naar Afrika Cup U23 met Marokko

Het belang van de eerste speelminuten ontging Charaï niet. De Marokkaanse coach hoopt dat zijn spelers snel op hun gemak zullen zijn, wijzend op het belang om de snelheid van het Ghanese team en hun kracht op de flanken te counteren. Er is ook een oproep gedaan aan de supporters om de spelers vanaf het begin van de wedstrijd de nodige kracht te geven.

Charaï benadrukte dat de tegenstander gerespecteerd moet worden. "We moeten onszelf niet als de besten beschouwen. We moeten harder werken om onze sterke punten te versterken en ons zelfvertrouwen te vergroten," zei hij. Hij beloofde een zeer strategische wedstrijd.

Lees ook: Dit zijn de spelers die zijn opgeroepen voor de komende wedstrijden van Marokko

Om hoe laat en op welke zender kan je de wedstrijd bekijken?

De aftrap van de wedstrijd Marokko-Ghana is om 21:00 uur Marokkaanse tijd. Voetbalfans kunnen de wedstrijd live volgen op Arryadia TNT en beIN Sports 4. Het is ook mogelijk om de wedstrijd live te bekijken op het YouTube-kanaal van de Afrikaanse voetbalbond CAF.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team