Zoeken

Adriana Karembeu en Stomy Bugsy gaan in Marokko samenwonen

24 november 2023 - 23:00 - Cultuur

©

Model en actrice Adriana Karembeu, van Slowaakse afkomst, en de Franse rapper Stomy Bugsy, geboren als Gilles Duarte, zijn in een nieuwe fase van hun relatie. Het koppel zou besloten hebben om samen naar Marrakech te verhuizen.

Volgens Public heeft Adriana Karembeu besloten om met Stomy Bugsy naar Marrakech te verhuizen, dicht bij haar dochter Nina. Ze nam dit besluit na de krachtige aardbeving die Marokko trof. Het model wil haar liefde met haar nieuwe partner beleven, maar ook dicht bij haar dochter zijn, die ze vaak moest achterlaten voor werk of reizen. "Ze had nooit gedacht dat zoiets zou kunnen gebeuren op die plek, gekozen zodat haar dochter een droomkindertijd zou hebben", zegt een naaste.

Lees ook: Adriana Karembeu en haar 5-sterrenpaleis in Marrakech

Aram Ohanian, haar ex-man, eveneens getroffen door de aardbeving van 8 september, ziet geen bezwaar in haar besluit. Adriana Karembeu is echter niet van plan zich te vestigen in het hotel dat zij en haar ex-man samen in Marrakech bezitten. Zij en Stomy Bugsy zouden momenteel op zoek zijn naar een villa in Marokko. Voorlopig zouden de twee samenwonen in een huis van een vriend.

Lees ook: Celebs scheiden in Marrakech

Adriana Karembeu en Gilles Duarte zijn al enkele maanden een gelukkig koppel. "Wat haar in hem aantrok, is dat hij achter zijn viriele uiterlijk gereserveerd en romantisch is", onthulde een bron dicht bij de actrice aan Voici, het tijdschrift dat in september verschillende foto’s van het model en de rapper publiceerde.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team