Zoeken

Adil en Bilall maken ’Beverly Hills Cop 4’ toch niet

13 april 2022 - 09:40 - Cultuur

©

De Marokkaans-Belgische filmmakers Adil El Arbi en Bilall Fallah hebben besloten om de film ’Beverly Hills Cop 4’ niet meer te regisseren. Ze kiezen ervoor om zich te focussen op de film ’Batgirl’. De komische actiefilm met Eddie Murphy zal ingeblikt worden door regisseur Mark Molloy.

Adil El Arbi (33) en Bilall Fallah (36) zouden de film hebben laten schieten omdat ze zich willen concentreren op de totstandkoming van ’Batgirl’. De regisseurs begonnen in november 2021 aan de opnames van de eerste solofilm rond het personage van Batgirl. De meeste scènes werden gefilmd in Glasgow en inmiddels zijn de opnames afgerond.

Lees ook: Adil El Arbi getrouwd met journaliste Loubna Khalkhali

Mark Molloy regisseerde in het verleden voornamelijk reclamespots voor Apple. ’Beverly Hills Cop 4’ is zijn eerste grote project, schrijft Het Laatste Nieuws.

Lees ook: Marokkanen Adil El Arbi en Bilall Fallah gaan Batgirl regisseren

Eddie Murphy speelt in de vierde film van de ’Beverly Hills’-reeks opnieuw de rol van Axel Foley. De eerste film van Martin Brest kwam in 1984 uit en zorgde voor de grote doorbraak van Eddy Murphy. Daarna volgden nog sequels van Tony Scott (1987) en John Landis (1994).

Bladna.nl