Zoeken

Veel steun voor Adil El Arbi en Bilall Fallah

9 augustus 2022 - 20:20 - Cultuur

©

De Belgisch-Marokkaanse regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah hebben een lawine aan steun ontvangen na de annulering van de film Batgirl door Warner Bros.

Op zijn Instagram postte Adil El Arbi een bericht waarin de voorzitter van Marvel Studios zijn steun betuigde, nadat Warner Bros de Batgirl-film had geannuleerd. "Vrienden, ik moest jullie laten weten dat we allemaal aan jullie denken. Vanwege het geweldige nieuws over het huwelijk (gefeliciteerd!) en het teleurstellende nieuws over ’Batgirl’. Ik ben erg trots op jullie voor al het geweldige werk dat jullie doen en vooral op ’Ms. Marvel’ natuurlijk!" Ik kan niet wachten om te zien wat het volgende is voor jullie. Ik hoop jullie snel te zien," schreef Kevin Feige. De Belgische-Marokkanen hebben twee afleveringen van de serie ’Ms. Marvel’ geregisseerd.

Lees ook: Adil en Bilall geschokt door besluit Warner Bros

Adil El Arbi is op zijn beurt iedereen dankbaar die hem steunbetuigingen heeft gestuurd. "Dank u voor alle steunbetuigingen van over de hele wereld. Shoutout regisseurs Edgar Wright en James Gunn, jullie vriendelijke woorden en ervaring betekenen veel en helpen ons door deze moeilijke tijd," schreef hij op zijn Instagram-pagina.

Lees ook: Warner Bros schrapt ’Batgirl’ van Adil El Arbi en Bilall Fallah

De twee co-regisseurs van Batgirl waren in Marokko om het huwelijk van Adil El Arbi met de Belgisch-Marokkaanse journaliste Loubna Khalkhali te vieren toen ze op de hoogte werden gebracht van de annulering van de film Batgirl van DC Comics, met in de hoofdrol de Amerikaanse actrice Leslie Grace. De annulering wordt gerechtvaardigd door een strategische verandering betreffende het DC Comics universum en HBO Max. In totaal werd 90 miljoen dollar in dit project geïnvesteerd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team