Zoeken

Adil El Arbi getrouwd met journaliste Loubna Khalkhali

20 december 2021 - 11:53 - Cultuur

©

De bekende Antwerpse filmregisseur Adil El Arbi is zaterdag met zijn vriendin en journaliste Loubna Khalkhali getrouwd. Het kersverse koppel maakte dit nieuws bekend via Instagram.

De ceremonie vond plaats in het districtshuis van Hoboken. De 33-jarige El Arbi kwam daar aan in een zwarte Range Rover en de 29-jarige Khalkhali in een witte Mini. De Antwerpse burgemeester Bart De Wever was gastspreker op de plechtigheid, schrijft De Morgen.

Lees ook: Adil El Arbi en Bilall Fallah produceren komische serie over moslims

Loubna Khalkhali is een ambitieuze jonge vrouw die als journalist op de buitenlandredactie bij Rudi Vranckx werkt. Ze is enorm geëngageerd op het vlak van mensenrechten en feminisme. Ze plaatste vorige week een aantal foto’s op Instagram van haar vrijgezellenfeest. "Het is gebeurd, ik heb ja gezegd. Om alle liefde te vieren, verrasten mijn beste vrienden me op de meest geweldige manier ooit. Ik ben ieder van jullie zo dankbaar. Ik zie jullie graag", schrijft Khalkhali bij de foto’s. En ook El Arbi maakt het nieuws via Instagram bekend. "Ik ben zojuist getrouwd met de liefde van mijn leven", schrijft hij.

Lees ook: Marokkanen Adil El Arbi en Bilall Fallah gaan Batgirl regisseren

Adil El Arbi en Bilall Fallah maakten vorig jaar met "Bad Boys for life", de succesrijkste Hollywoodfilm van 2020. Met een opbrengst van ruim 426 miljoen dollar. Het regisseursduo bereidt op dit moment de opnames voor van "Batgirl", die ze voor Warner Bros gaan maken.

Bladna.nl