Zoeken

Actrice Ahlaam Teghadouini sliep als tiener op straat

26 januari 2023 - 13:00 - Cultuur

©

De Nederlandse actrice Ahlaam Teghadouini, bekend van haar rollen in de series ’Grond’ en ’Roomies’, heeft in een recent interview met ’Jan Jaap op zondag’ openhartig gesproken over een moeilijke periode uit haar leven.

Toen ze 15 jaar oud was, wilde Ahlaam Teghadouini graag kunstonderwijs studeren, maar haar moeder was hiertegen. Uiteindelijk leidde dit tot een breuk in hun relatie en belandde Ahlaam op straat.

Lees ook: Netflix onthult Marokkaans-Belgische serie Grond (video)

In het interview vertelt de 26-jarige actrice dat haar moeder bang was dat ze haar diploma niet zou halen. "Er zijn heel veel problemen geweest thuis", zegt ze. Toen haar moeder terugkeerde naar Nederland, besloot Ahlaam in Brussel te blijven. "Daar had ik intussen mijn leven opgebouwd", vertelt ze. Ze sliep toen regelmatig bij vrienden, maar soms ook op straat. "Op bankjes in het park. Vier à vijf keer per maand of zo? En dat was koud."

Lees ook: Soumaya Ahouaoui bekroond tot beste actrice op filmfestival Rabat

Ahlaam had toen geen contact meer met haar moeder. "De eerste twee jaar nadat ze terug naar Nederland was gegaan niet, daarna heb ik terug contact gezocht. Ik wilde vooral mijn zusjes zien, ik miste hen." Ahlaam’s moeder was hier volgens de actrice niet van op de hoogte.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team