Zoeken

Gênant moment voor actrice Nadia Farès door oude videoclip

7 maart 2023 - 16:00 - Cultuur

©

De 54-jarige Marokkaans-Franse actrice Nadia Farès werd tijden een televisieprogramma in verlegenheid gebracht door een videoclip die dateert van eind jaren ’90, waarvan ze de opnames volledig was vergeten.

Ze was op zondag uitgenodigd in een programma op de Franse televisie om er te praten over de serie ’Les Ombres rouges’, die vanaf 19 maart 2023 wordt uitgezonden, maar werd geconfronteerd met een enorme verrassing. Ze ontdekte beelden van een videoclip getiteld ’Délicate chatte’ van de groep Moos uit 1999. Ze is er te zien in een sensuele nachtjapon. De 54-jarige actrice, die zich de clip niet kon herinneren, schaamde zich een beetje. "Weet je zeker dat ik het ben? Het is mijn tweelingzus, bij de opnames van ’Les rivières pourpres’ waren we met z’n tweeën! Daarom herinner ik het me niet," grapte ze.

Lees ook: Hind Saadidi pakt rol in "Lmektoube 2"

Nadia Farès werd in Marrakech geboren uit een Marokkaanse vader en een Armeense moeder. Ze begon haar filmcarrière in 1991, met de tv-film ’L’exil’ en scoorde daarna in 1992 een rol in de komedie ’Les Amis de ma femme’ van Didier Van Cauwelaert. Ze is vooral bekend om haar uitstekende acteerprestatie in ’Les Rivières pourpres’ en ’L’ex-femme de ma vie’. Na een ontmoeting met de Amerikaanse producer Steve Chasman, die later haar man werd, zette Nadia haar carrière op een laag pitje. "Ik verhuisde naar de Verenigde Staten, ontdekte dat ik een zeer beschermende moeder was en besloot om dat fulltime te zijn," zegt ze.

Lees ook: De loopbaan van Hiba Abouk, de vrouw van Achraf Hakimi

Sindsdien maakte Nadia Farès een comeback in de bioscoop in ’Hold the line’, maar ook op het kleine scherm in series als ’Marseille’, ’La promesse’ en ’Luther’. Binnenkort speelt ze de hoofdrol in de serie ’Les Ombres rouges’.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team