Zoeken

Hiba Abouk brengt hulde aan Achraf Hakimi en zoons (foto’s)

21 maart 2022 - 21:20 - Sport

©

Vijf weken na haar bevalling deelt Hiba Abouk, actrice en de vrouw van de Marokkaans-Spaanse voetballer Achraf Hakimi, een foto van haar jongste zoon Naim, geboren op 12 februari 2022. Ze deelt ook een foto van Hakimi en hun oudste zoon Amin.

Hiba Abouk heeft de viering van Vaderdag op 19 maart aangegrepen om hulde te brengen aan de drie mannen in haar leven: haar echtgenoot Achraf Hakimi, haar oudste zoon Amin en haar laatstgeborene Naim.

Lees ook: Tweede zoontje Hiba Abouk en Achraf Hakimi geboren

"Bedankt dat je voor ons zorgt, voor de prachtige familie die we vormen en voor het niet loslaten van mijn hand," klinkt het bijschrift van Hiba Abouk bij de foto waarop de verdediger van Paris Saint-Germain te zien is met zijn tweejarige zoon Amin en met baby Naim die nog maar een maand oud is in zijn armen.

Lees ook: Hiba Abouk hield niet van voetbal... tot ze Achraf Hakimi ontmoette

Het echtpaar lijkt dol te zijn op feestjes en laat geen enkele gelegenheid voorbij gaan om het geluk van hun gezinnetje met de rest van de wereld te delen. "Het verandert je leven totaal, niet alleen professioneel, maar ook op persoonlijk en algemeen vlak, ik ben zo veel gelukkiger", zei Hiba Abouk na haar bevalling.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team