Zoeken

Achraf Hakimi is duurste Arabische voetballer ter wereld

8 januari 2024 - 22:00 - Sport

©

Achraf Hakimi staat samen met de Egyptenaar Mohamed Salah bovenaan in de lijst van de duurste Arabische voetballers ter wereld.

Transfermarkt, een gespecialiseerde website in voetbaltransfers, publiceerde een nieuwe ranking van duurste Arabische voetballers ter wereld. Zowel Hakimi als Salah worden gewaardeerd op een indrukwekkende 65 miljoen euro.

Lees ook: Ziyech, Saiss, Mazraoui: update over geblesseerde spelers voor Afrika Cup

Op de tweede plaats in deze prestigieuze lijst staat Nayef Aguerd, de Marokkaanse centrale verdediger van West Ham, met een marktwaarde van 38 miljoen euro. Hij wordt gevolgd door de Algerijnse Ismaël Bennacer, middenvelder bij AC Milan, wiens waarde wordt geschat op 35 miljoen euro. De Marokkaanse rechtsback van Bayern München, Noussair Mazraoui, completeert de top vier met een waarde van 30 miljoen euro.

Lees ook: Nayef Aguerd onthult sleutel tot succes Marokko

Deze spelers zullen allen deelnemen aan de 34ste editie van de Afrika Cup, die plaatsvindt van 13 januari tot 11 februari 2024 in Ivoorkust. Het kampioenschap belooft spannend te worden met deelnemende 24 teams, waaronder Senegal, de huidige kampioen, en Marokko, de halve finalist van het WK 2022 in Qatar.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team