Zoeken

Achraf Hakimi is één van Europa’s best geklede voetballers

4 september 2022 - 12:20 - Sport

©

De Marokkaanse rechtsback Achraf Hakimi van Paris Saint-Germain, is volgens Summum één van de best geklede voetballers van Europa.

Achraf Hakimi is geboren op 4 november 1998 in Madrid. Hij is één van de beste verdedigers ter wereld en staat momenteel onder contract bij PSG, samen met zijn vriend Kylian Mbappé en sterspelers Messi en Neymar. De jonge Marokkaan is getrouwd met actrice Hiba Abouk, met wie hij twee kinderen heeft: Amin en Naim.

Lees ook: Veel ophef om jurk Hiba Abouk, vrouw van Achraf Hakimi

Hakimi geeft zich niet vaak bloot aan de media, maar hij was bijvoorbeeld wel samen met zijn vrouw aanwezig op het laatste filmfestival van Cannes, of op de Parijse modeweek of bij de modeshow van de ontwerpster Marine Serré. Het paar deelt een voorliefde voor mode en in het bijzonder voor de ontwerpen van Oliver Rousteing, de creatieve directeur van Balmain. Kort na de geboorte van hun tweede zoon woonden ze ook zijn modeshow in de Franse hoofdstad bij.

Op zijn Instagram-pagina plaatste Achraf Hakimi recent foto’s van zichzelf in informele stadskledij. De jonge speler is zowel op persoonlijk als op professioneel vlak rijper geworden sinds hij zijn debuut maakte in het eerste elftal van Real Madrid vijf jaar geleden. Hij heeft nu een formidabele garderobe, met comfortabele en eenvoudige designerkleding die hij met stijl en elegantie draagt, terwijl hij altijd de trends volgt.

Lees ook: Achraf Hakimi bij best betaalde voetballers

Naast zijn smaak voor schoonheid, geeft Hakimi ook een eigen touch aan zijn stijl, en dat maakt het verschil. De Marokkaanse international heeft een duidelijke voorkeur voor skater-type sneakers, met brede, dikke veters en draagt geen stropdas. Zijn outfiy op het festival van Cannes, met een pak zonder hemd eronder, is een goed voorbeeld van zijn stijl.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team