Zoeken

Achraf Hakimi niet kwaad op Lionel Messi

12 september 2022 - 09:00 - Sport

©

Achraf Hakimi is niet boos op Lionel Messi die hem een ​​pas had kunnen geven om het winnende doelpunt te scoren tegen Stade Brest. De Marokkaanse rechtsback van Paris Saint-Germain was goed geplaatst, maar de Argentijn koos ervoor om de bal aan Neymar te geven.

"Toen ik de bal vroeg aan Léo en hij het me niet gaf, is dat gewoon omdat hij zag dat er een andere speler was aan wie hij de bal kon geven," verklaarde de Marokkaanse international na de wedstrijd. Hakimi respecteert de keuze van Lionel Messi en is er niet kwaad op. "Het is geen probleem. Hij gaf de bal aan Neymar en we hebben drie punten binnengehaald," reageerde hij.

Lees ook: Kylian Mbappé kwaad op Achraf Hakimi (video)

Dankzij de overwinning tegen Sade Brest (1-0), staat PSG samen met Olympique Marseille aan de top van het Franse Ligue 1-klassement, met 19 punten.

Lees ook: Achraf Hakimi is één van Europa’s best geklede voetballers

Achraf Hakimi geniet het vertrouwen van coach Christophe Galtier, die hem voor alle wedstrijden heeft ingepland. Ook de Atlas Leeuwen bereiden zich voor op het WK in Qatar. Hakimi speelt samen met Marokko in Groep F met Kroatië, België en Canada. Hij koninkrijk begint het WK op 23 november tegen Kroatië

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team