Zoeken

Achraf Hakimi bij tien best betaalde Ligue 1-spelers

1 april 2023 - 18:00 - Sport

©

Achraf Hakimi behoort tot de 10 best betaalde voetballers in de Franse Ligue 1. De Marokkaanse international is een van de vele spelers van Paris-Saint Germain die in de lijst staan.

Met een maandelijks salaris van 1,08 miljoen euro staat de Marokkaanse international op de zesde plaats. Volgens l’Équipe wordt Hakimi voorafgegaan door verschillende andere grote spelers van de Parijse club. Kylian Mbappé heeft het hoogste salaris in de Ligue 1 en is ook een van de best betaalde sporters ter wereld met een bruto maandsalaris van 6 miljoen euro.

Lees ook: Real Madrid wil Achraf Hakimi terug

Bovenaan de lijst staan ook Neymar, met een bruto maandsalaris van 3,675 miljoen euro, en Lionel Messi, wiens maandelijkse salaris 3,375 miljoen euro bedraagt. In de top 10 staan enkel spelers van de Parijse club. Volgens de journalisten van l’Équipe, die elk voorjaar de lijst van de best betaalde spelers in de Ligue 1 opstellen, bedraagt het gemiddelde bruto maandsalaris bij PSG meer dan één miljoen euro.

Lees ook: PSG wil Achraf Hakimi behouden

Achraf Hakimi kwam in juli 2021 bij PSG van Inter Milan voor een bedrag van 60 miljoen euro en een bonus van 11 miljoen euro. De rechtsback heeft een contract bij de Parijse club tot 2026 en zijn huidige marktwaarde bedraagt volgens het International Centre for Sports Studies 80 miljoen euro.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team