Zoeken

Abdelfattah Grini en Shahrukh Khan maken samen soundtrack ’Pathaan’

19 januari 2023 - 19:00 - Cultuur

┬ę

Een aantal jaren na hun eerste ontmoeting werken de Marokkaanse zanger Abdelfattah Grini en de Hollywoodster Shahrukh Khan opnieuw samen. Ze maakten samen de soundtrack voor de film ’Pathaan’.

Na eerdere samenwerkingen hebben Shahrukh Khan en Abdelfattah Grini nu de soundtrack gemaakt voor de nieuwe film ’Pathaan’. Het nummer, waarop Grini en zijn vrouw Jamila El Badaoui te horen zijn, werd aan het publiek gepresenteerd in de Burj Khalifa in Dubai, schrijft SNRTnews.

Lees ook: Foto Abd El Fattah Grini met Shah Rukh Khan gaat viral

De internationale filmster Shahrukh Khan was ook aanwezig tijdens de presentatie. Een groot aantal fans kwam opdagen voor het historische moment met Grini en zijn vrouw Badaoui, de Bollywood-ster en tientallen dansers. Het nummer is de derde samenwerking tussen Abdelfattah Grini en Shahrukh Khan na hun zeer succesvolle nummers ’Jabra Fan’ en ’Zalema’.

Lees ook: Shahrukh Khan maakt clip in Marokko (video)

’Pathaan’ met Shahrukh Khan in de hoofdrol wordt vanopaf 25 januari in de bioscoop vertoond. De film is een spionage actie-thriller geschreven en geregisseerd door Siddharth Anand en geproduceerd door Aditya Chopra. In de film spelen naast Shahrukh Khan, ook Deepika Padukone en John Abraham de hoofdrollen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team