Zoeken

Ziyech keert na WK-succes vol vertrouwen terug naar Chelsea

19 december 2022 - 20:00 - Sport

©

Ondanks zijn onbetwistbaar talent wil het voor Hakim Ziyech bij Chelsea maar niet lukken. De Marokkaanse international kreeg dit seizoen weinig tot geen speelminuten. Verwacht wordt dat hij in januari 2023 terugkeert naar Chelsea, waar hij dankzij zijn uitstekende prestaties op het WK in Qatar, in de belangstelling zal staan van het management van zijn club en van potentiële gegadigden.

Hakim Ziyech is terug. Na moeilijke seizoenen op Stamford Bridge en een nakend vertrek bij Chelsea, presteerde hij zeer goed op het WK-2022 in Qatar. Hij maakte twee doelpunten (waarvan het op één na snelste doelpunt van het WK) en gaf een assist. Hij haalde samen met zijn teamgenoten de halve finales.

Lees ook: WK 2022: Hakim Ziyech schenkt premies aan goed doel

De 29-jarige sterspeler bevindt zich nu in een goede positie. Hij zal vol goede moed terugkeren naar Chelsea na het 2-1 verlies van Marokko tegen Kroatië in de troostfinale, waar hij de aanvoerder van het team was.

Lees ook: Hakim Ziyech kapot van nederlaag tegen Frankrijk

Hakim Ziyech staat al weken in de schijnwerpers. Zal Chelsea afzien van zijn vertrek of gaat de club hiervan willen profiteren door hem voor een hogere prijs door te verkopen? Ziyech heeft in ieder geval vertrouwen in de toekomst.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team