Zoeken

Marokkaanse celebs: "Privéleven is privé!"

8 juli 2024 - 10:30 - Cultuur

©

Veel Marokkaanse beroemdheden kiezen ervoor om hun privéleven niet in de schijnwerpers te zetten. Onder hen zijn zangeres Ibtissam Tiskat en komiek Ezzoubair Hilal.

Terwijl sommige Marokkaanse beroemdheden, zoals Rachid El Ouali, Farid Ghannam en Fatima Zahra El Harrach, openlijk over hun relatie praten op sociale media, doet Mocci dat niet. Tijdens een persconferentie op het Mawazine Festival ontweek hij vragen over zijn privéleven. Hij gaf aan dat hij liever over zijn muziek en concerten praat dan over persoonlijke details, terwijl journalisten hoopten dat hij geruchten over zijn relatie met actrice Kawtar Tissia zou bevestigen of ontkennen.

Lees ook: Marokkaanse celebs in Spanje mijden gesprekken over "Marokkaanse kwesties"

Zanger Amine Tamri, ook bekend als Aminux, heeft dezelfde houding. Toen hem tijdens een persconferentie werd gevraagd waarom hij geen foto’s van zijn bruiloft deelde met zijn fans op sociale media, antwoordde hij dat het huwelijk een privézaak is in de Marokkaanse traditie. Hij voegde eraan toe dat Marokkaanse families conservatief zijn en dat zijn vrouw liever anoniem blijft.

Zangeres Ibtissam Tiskat heeft meerdere keren haar ongenoegen geuit over vragen over haar persoonlijke leven en huwelijk. Ze geeft er de voorkeur aan om haar kunst met het publiek te delen. Andere artiesten zoals Naouman Belayachi, Ihab Amir, Maria Nadim, Narjiss El Hallak en Ezzoubair Hilal houden hun privéleven ook verborgen. Ze weigeren zelfs foto’s van hun partners en kinderen te delen.

Lees ook: Samira Saïd in ’The Celebrity 100’ van Forbes

Naast Marokkaanse kunstenaars kiezen ook veel Arabische celebs voor discretie. Dit is het geval van de Libanese zangeres Carole Samaha. "Mijn man weigert volledig om zijn gezicht te laten zien en blijft liever uit de schijnwerpers, en ik deel deze wens met hem om mijn familie te beschermen", verklaarde ze op een persconferentie ter gelegenheid van haar deelname aan het Mawazine Festival. De Syriër Nassif Zaitoun houdt zich ook op de achtergrond en weigert zijn huwelijk met de Libanese Daniella Rahme te bespreken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team