Zoeken

Rym Fikri: "Door iedereen in de steek gelaten"

8 juli 2024 - 23:00 - Cultuur

©

De Marokkaanse zangeres Rym Fikri keert terug naar de muziekwereld na een lange afwezigheid vanwege de moord op haar man. Haar nieuwe single ’Daba Daba’, een samenwerking met Kouz-1, is echter niet onomstreden. Fikri wordt op sociale media bekritiseerd om haar comeback.

In een emotionele Instagram-live barstte de zangeres in tranen uit. Ze vertelde dat ze met een gebroken hart is teruggekeerd naar de muziek en dat dit haar enige bron van inkomsten is. "Muziek is mijn werk en ik zou liegen als ik zei dat ik gelukkig ben," zei ze.

Lees ook: Rouwende Rym Fikri onder vuur

De zangeres onthulde ook dat ze in de steek is gelaten door mensen die ze als vrienden beschouwde na de ontvoering en moord op haar man. "Toen dit mij overkwam, hebben velen mij in de steek gelaten en heb ik veel schokken te verwerken gekregen," zei ze.

Lees ook: Rym Fikri terug met krachtig lied na moord op haar man (video)

Rym Fikri’s man werd op 8 februari ontvoerd in Casablanca en later vermoord. Zijn lichaam werd gevonden in een rivierbedding nabij Rabat. De politie heeft zes verdachten gearresteerd, waaronder een Fransman van Marokkaanse afkomst die als hoofdverdachte wordt beschouwd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team