Zoeken

Zangeres Amel Bent opnieuw zwanger

28 oktober 2021 - 10:00 - Cultuur

©

Zangeres Amel Bent opende zich over haar privéleven in het programma Sept à huit, dat op zondag 24 oktober werd uitgezonden op TF1. Ze vertelde dat ze eindelijk haar glimlach heeft teruggevonden na de pijnlijke beproeving van haar miskraam. Ze kondigde aan dat ze tot haar grote vreugde opnieuw zwanger is, maar deelde ook haar zorgen hierover.

Amel Bent wordt moeder voor de derde keer. Na Sofia, 5 jaar, en Hana, 3 jaar, staat het gezin op het punt om opnieuw te groeien, zo blijkt uit het vertrouwelijke gesprek met de zangeres in het programma Sept à Huit van Harry Roselmack. "Ik ben net door het eerste trimester heen en normaal gesproken zal ik over een paar maanden een baby ter wereld brengen," zei ze.

Lees ook: Vrouw Achraf Hakimi toont babybump op Paris Fashion Week

Zoals voor de meeste zwangere vrouwen, waren de eerste drie maanden voor Amel Bent zeer moeilijk. Daarbij komt ook nog de angst voor een miskraam. "Bij elke kleine verandering, elke kleine pijn denk ik... Klopt het hart nog, is het OK, zit het goed vast, ga ik niet doormaken wat ik eerder heb doorgemaakt?"

Lees ook: Dj-koppel Hakim Chatar en Jolien Roets krijgen baby

De zangeres wil het pijnlijke hoofdstuk, waarvan zij met moeite herstelt, niet opnieuw beleven. "Het begon met gewaarwordingen die ik niet kon plaatsen en krampen in mijn buik", legt ze uit. Ze vertelt dat ze midden in de opnamen voor het programma The Voice zat en niet onmiddellijk naar haar dokter kon gaan. "Uiteindelijk werd het een grote desillusie. Toen ik bij de dokter kwam en de echo werd gemaakt, vertelde hij me dat ik de baby die ik verwachtte, aan het verliezen was. Het is een schok, want vanaf het moment dat je een zwangerschapstest doet en die positief blijkt te zijn, ben je immers zwanger. Je voelt het diep in je lichaam, in je hart," zegt ze. "Als iemand je vertelt: ’Je bent zwanger, maar je zult geen kind krijgen,’ dan is dat echt verwoestend".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team