Zoeken

Zakaria Moumni gearresteerd in Montreal

2 augustus 2022 - 11:58 - Wereld

©

De politie van Montreal heeft op zaterdag 30 juli de voormalige Marokkaanse kickbokskampioen Zakaria Moumni gearresteerd. Hij wordt ervan beschuldigd verschillende mensen te hebben mishandeld die aanwezig waren bij een viering van het Troonfeest.

Zakaria Moumni is niet langer vrij om te gaan en staan waar hij wil. Hij werd zaterdag gearresteerd nadat hij verschillende vrouwen heeft aangevallen. Moumni is een bekende opposant van Koning Mohammed VI en deed publiekelijk afstand van zijn Marokkaanse nationaliteit na het verkrijgen van zijn Franse nationaliteit in 2017.

Lees ook: Zakaria Moumni krijgt politiek asiel in Canada

Op de viering van het Troonfeest in Montreal, viel hij verschillende aanwezigen aan. De politie werd gealarmeerd en slaagde er in de voormalige Marokkaanse kickbokskampioen te overmeesteren.

Lees ook: Internationaal aanhoudingsbevel tegen ex-vrouw Zakaria Moumni

Onder de slachtoffers bevonden zich twee youtubers. In een live video vertelt Mohamed Touhfa hoe hij samen met anderen verbaal en fysiek werd aangevallen en met de dood werden bedreigd, zo meldt het dagblad Al Ahdath Al Maghribia. In haar live-getuigenis zei Leila Marzouk dat ook zij was aangevallen door de bokser en dat zij een klacht had ingediend bij de Canadese politie.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team